Lionel Messis framtid i PSG är osäker

Lionel Messis framtid i PSG står i fara efter att han rapporteras ha haft en “förändring av mentalitet”. Enligt spanska journalisten Gerard Romero har Messi tackat nej till PSG:s erbjudande om förlängning av kontraktet. Messi vann VM i Qatar och det har påverkat hans sätt att tänka, då han värdesätter andra saker för närvarande. Daily Star Sport undersöker fem möjliga destinationer för Messi, inklusive Barcelona, Al-Hilal i Saudiarabien, Inter Miami, Newell’s Old Boys i Argentina och Manchester City.

Barcelona

Återgång till klubben där Messi blev en historisk ikon. Perfekt att avsluta karriären där

Inter Miami

Ägaren David Beckham är sugen på att locka över Messi som han beundrar mycket. USA har blivit en bra liga för äldre spelare som vill få en lugnare tillvaro.

Newell’s Old Boys

Messis ungdomsklubb som han tidigare har sagt att han gärna vill tillbaka till. Många spelare väljer att avsluta sina karriärer nära där de började.

Al-Hilal

Saudiarabien satsar stor på att locka till sin världsstjärnor och går Messi till Al-Hilal så är det för att pengarna lockar.

Manchester City

Det skulle då bli en härlig återförening med hans gamla Barcelona tränare Pep Guardiola. Manchester City skulle inte tacka nej till Messi som skulle passa perfekt in i

P