Casemiro listar 3 största hoten i premier league

Casemiro tror att långsiktiga planer för Arsenal, Liverpool och Manchester City gör dem till en hot som Manchester United måste övervinna om de vill bli framgångsrika.

Röda Djävlarna har inte styrt den engelska toppligan sedan 2013 och måste övervinna flera av sina rivaler om de ska bli nummer ett igen. Klubbens nuvarande pokaltorka sträcker sig tillbaka till Jose Mourinhos ledarskap, men det finns positiva tecken under Erik ten Hag.

United ligger just nu på tredje plats, bakom de två mästartalangerna City och Arsenal, men ligger bekvämt före Liverpool, som genomgår en dålig säsong men väntas bli konkurrenskraftiga snarare än senare. Reds och City har delat ligamästerskapen mellan sig sedan 2018 medan Gunners verkar vara på väg att kränga festen.

Casemiro’s ankomst till Old Trafford har varit avgörande för deras uppgång den här säsongen. Brasilianaren har haft en omedelbar inverkan i Manchester, men accepterar att resultaten inte kommer att uppnås över natten medan några av deras rivaler har njutit av flera års utveckling.

Han sa: “När du anländer till en ny klubb drömmer du alltid om att göra historia… speciellt om vi ser storheten av den här klubben. Vi vet historien. Men självklart var jag medveten om att jag behövde lite tid för att anpassa mig och att rivalerna har en långsiktig plan före vår, som Arsenal, Manchester City och Liverpool.

“De har alla chefer som har varit där ett tag och därför har de ett försprång. Jag är nöjd med min anpassning här, mina lagkamrater och personalen hjälper mig verkligen… också med det engelska språket har det varit ganska svårt, men jag försöker verkligen att bli bättre.”

P