Cristiano Ronaldo har problem i Al-Nassr

Cristiano Ronaldo, en av världens största fotbollsstjärnor, går just nu igenom en av de mest svåra perioderna i sin karriär. Han har blivit bänkad, lämnat planen mitt under en match, bänkad i landslaget under knockouts, sett sitt dröm om världscuptitel gå i stöpet och lämnat Manchester United för att spela i Saudiarabien för Al-Nassr.

Fansen är ledsna över deras superstjärna och fans till andra stjärnor njuter av att trolla honom. Hans fall från grace har förvånat kritiker. Men stjärnan har fortfarande en hel del slag kvar i sig. Trots en besvärlig period håller han huvudet högt och arbetar hårt för att säkerställa en explosiv återkomst.

Ronaldo lämnade Manchester United på ett vänligt sätt efter en het intervju med Piers Morgan. Så snart nyheten spreds, gjorde den saudiarabiska klubben Al-Nassr inget dröjsmål med att erbjuda honom en otrolig summa pengar. Trots att det verkade som om han väntade på erbjudanden från Europa, skrev han till slut på ett 200 miljoner USD-per-år-avtal med den arabiska klubben.

Ronaldo delade nyligen ett budskap med fansen efter den senaste besvikelsen i den sämsta perioden i hans karriär. Han hade bara spelat två ligan matcher för Al-Nassr och är fortfarande mållös. Efter en missad möjlighet och ett 3-1-förlustelimineringsmatch, twittrade han en bild från träningen tillsammans med texten “Hårt arbete tar aldrig slut”. Detta är ett tydligt budskap till de som tvivlar på hans förmågor. Han möter stor kritik från klubbens fans, som förväntar sig resultat från den portugisiska jätten, men han har ännu inte visat någon tillfredsställande prestation.

P